Barion Pixel

Rólunk


Kedves Borbarátok!


Ezt a "szakmát" az ember hozzá nem értve kezdi el... és minél jobban megismerkedik a borral, annál inkább látja, hogy tudatlanul is fog meghalni. ...
De, amíg tanul, az az idő boldogsággal telik... az érzés már részegítő, hogy az ember borral foglalkozik és a hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberekkel ismerkedik meg.
A borkészítés (és a vele való kereskedés) ma már olyan szerteágazó módon történhet, hogy aki ebbe belecsöppen, az nem szabadul többet bűvköréből. Megismerkedik a szuper technológiákkal és aztán elmegy Kaló Imréhez és látja, hogy a legegyszerűbb módszerrel milyen "élelmiszerek" születhetnek... A bort, a szőlőt és az ezzel foglalkozó embereket körülveszi valamiféle aura egy érzés, amiből Én már szabadulni nem tudok...


Cégünk 2009 szeptemberében alakult, mégpedig azon elhatározásból, hogy Nyíregyházát, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, Borsod, majd Hajdú-Bihar megyét is ellássuk kiváló minőségű magyar és külföldi borokkal. Feladatunk a legjobb magyar kézműves borok eljuttatása, megismertetése a minőségi borfogyasztókkal.
Elsőként a "Gastro" vonalat és a webáruházat indítottuk be.
Második lépésben Jómagam próbálom tartani a kapcsolatot a borszaküzletekkel és hipermarketekkel, valamint e webes felületen megismertetni és forgalmazni borainkat.
Harmadik lépésben Csengeri Ágnes borász segítségével szeretnénk kialakítani és végigvezetni kisvárosunk éttermein, borvacsorákkal egybekötött kulináris élvezeteket habzsoló Vino D'oro BORKLUBOT.
A Borklub már rég működik Nyíregyházán, azok az emberek akik valamelyik éttermünkben már jártak borvacsorán, vagy más éttermekbe, borkereskedésekbe, kóstolókra, gyakorlatilag már rég megalakították. Szerencsére ez a kör ha kell, ha nem borozik és csak minőségi borokat fogyaszt, legtöbbször mértékkel...Nos, ezeknek az embereknek nyújtunk különböző szolgáltatásokat:         


  •  Hírlevél, portál hírek: folyamatos tájékoztatást nyújtunk Magyarország és külföld fontosabb bor eseményeiről.
  •  Árkedvezmény: nagykereskedelmi áron vásárolhatnak a klubbtagok, ingyenes házhozszállítással!!!
  •  Borvacsorák: havonta különböző éttermekben tartunk borvacsorákat, ahová mindig elhívjuk a bemutatott pince főborászát, tulajdonosát.
  •  Borkóstolók: minden étteremből kiválasztunk egy, vagy több felszolgálót, akiknek egy úgynevezett "pohárnoki" képzést tartunk, ide a  borklubos civilek is jöhetnek!!!

További terveink közé tartozik egy pár kedvenc pincénk belistázása és bár hitvallásunk, hogy Magyarországon mindenki igyon Magyar bort,... tartunk külföldi borokat is, hiszen ezek megismerése is hozzátartozhat az erre nyitott borkedvelők igényeinek kielégítésére. Nemsokára megnyitjuk első kiskereskedelmi egységünket és reméljük egyszer majd bolthálózattal fogunk rendelkezni. Nos részünkről ennyi, most Önön a sor, regisztráljon.....Borbaráti üdvözlettel:
Mándi Roland


Cégadatok:


Cég elnevezésEnfir Control Kft
Cég székhelye

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 100

Cég adószáma

13573063-2-15
15-09-070172

Cég bankszámlaszáma

OTP bank:
11744175-21071030