Vino D’oro a BorKorzóval egybekötött VIDOR fesztiválon!

Írta: zsuzsi2 Téma: Hírek Dátum: 2015-08-31 Kattintások: 555 Hozzászólás: 0

A BorKorzó hangulatát emeli a vele egy időben megrendezett VIDOR fesztivál.

2015.08.29-én kezdődött a Nyíregyházi BorKorzó a Nagy Imre tér 1 szám alatt. Magyarország legjobb boraival és pincészeteivel (Bolyki, Bock, Frittmann, Léránt Pince, Koch, Pannon Tokaj, Bodvin, Orosz G., Angyal Borászat, Vylyan, Juhász Testvérek, Lajvér Pincészet, Borháló, Vino D’oro) várják a Borkedvelőket.

Igen jól olvassák, a Vino D’oro is megtalálható a BorKorzó területén! Borkereskedésünk Vylyan borokat árul kint széles választékban. Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő bort nálunk, legyen az fehér, rosé, vörös, édes.

A BorKorzó hangulatát emeli a vele egy időben megrendezett VIDOR fesztivál. Melyen idős és fiatal egyaránt megtalálhatja a kedvére való programokat.  A "vidámság és derű országos seregszemléjének" kilenc napja alatt megrendezett programok csaknem 90%-a – hasonlóan az elmúlt évekhez – ingyenesen látogatható.

Ha esetleg elfáradt a VIDORgásba vagy csupán egy finom pohár borra vagy egy frissítő fröccsre vágyik, látogasson el a Vino D’oro standjához. Borszakértő kollegináink segítenek az Ön ízlésének megfelelő bort kiválasztani.

Várjuk Önt is sok szeretettel!

Tag-ek:

Szóljon hozzá

A hozzászólás közzétételéhez írja be a képen látható számokat:
Hírek

Szeptemberi borkóstoló Nyíregyházán!

Minden hónapban a legkedveltebb és legismertebb pincészetek / borászokat hívjuk meg magunkhoz.
 

...

Elzászi sertéscsülök savanyú káposztával

A csülköt megtisztíjuk, megmossuk, és szárazra töröljük.

...
Készítette a Vinodoro Kft. Borkereskedés. Minden jog fenttartva!© 2015